Δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με πιθανές αλλαγές που μπορείτε να βρείτε με την ενημέρωση υλικολογισμικού του Apple Pencil USB-C. Δεδομένου ότι η Apple δεν μιλάει πολύ με τις ενημερώσεις των AirPods (πρέπει να αρκεστείτε σε μηνύματα όπως "Διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις"), δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλά για τη γραφίδα της.

Πώς να ενημερώσετε το Apple Pencil; Η Apple δεν ανακοινώνει τίποτα για το θέμα. Η σύνδεσή του στο iPad με καλώδιο USB-C θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει τη λήψη της ενημέρωσης και στη συνέχεια να προχωρήσει αυτόματα στην εγκατάσταση. Αλλά αυτή η διαδικασία δεν επιβεβαιώνεται.

Δείτε πώς παρουσιάζει η Apple το αξεσουάρ της:

Το Apple Pencil (USB-C) είναι το τέλειο εργαλείο για να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάζετε, να σχολιάζετε έγγραφα, να γράφετε ημερολόγιο και πολλά άλλα. Με τέλεια ακρίβεια pixel, χαμηλή καθυστέρηση και ευαισθησία στην κλίση, είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο ένα μολύβι, αλλά κάνει απείρως περισσότερα.

Για την ιστορία, η Apple πήρε το χρόνο της για να κυκλοφορήσει την ενημέρωση. Μάλιστα, είναι έτοιμο από… 5 Φεβρουαρίου . Αλλά είναι διαθέσιμο μόνο τώρα για λήψη. Αυτό έρχεται επίσης λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση ενός νέου Apple Pencil . Πράγματι, μια νέα γραφίδα θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας στις 7 Μαΐου .