Η Apple έστειλε ένα μακροσκελές μήνυμα για να ευχαριστήσει την κριτική επιτροπή του Βρετανικού Σχεδιασμού και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης: «Μας τιμά που το visionOS έλαβε το διάσημο Black Pencil από την D&AD για το σχεδιασμό της διεπαφής του. Αυτή η νέα εποχή των υπολογιστών θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο συνδέουμε και δημιουργούμε, και αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της ενσωμάτωσης και της φροντίδας που έχουν επενδύσει το στούντιο σχεδιασμού και οι ομάδες μηχανικών μας για τη δημιουργία μιας πραγματικά μαγικής εμπειρίας.

Στην Apple, ο σχεδιασμός διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στον καθορισμό της εμφάνισης των προϊόντων μας, αλλά και - πιο κριτικά - του τρόπου λειτουργίας τους. Στόχος μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε μια διαισθητική εμπειρία χρήστη που θολώνει τα όρια μεταξύ υλικού και λογισμικού και ανακαλύπτει εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία.

Το VisionOS είναι ένα ισχυρό παράδειγμα αυτών των αρχών. Σχεδιασμένο από την αρχή, διαθέτει μια εντελώς νέα διεπαφή, με γνώμονα τα μάτια, τα χέρια και τη φωνή σας, όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν χωρικές εμπειρίες που συνδυάζουν απρόσκοπτα το ψηφιακό περιεχόμενο με τον φυσικό κόσμο.

Αυτή η νέα εποχή των υπολογιστών θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο συνδέουμε και δημιουργούμε...και αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της στενής ολοκλήρωσης και της φροντίδας που έχουν επενδύσει το στούντιο σχεδιασμού και οι ομάδες μηχανικών της Apple για τη δημιουργία μιας πραγματικά μαγικής εμπειρίας. »

Όλα δείχνουν ότι τα ακουστικά Apple Vision Pro θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην Ευρώπη τις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα λίγο μετά το WWDC.