Μετά το FCC στις Ηνωμένες Πολιτείες , είναι η σειρά του NCC (Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών) στην Ταϊβάν να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του νέου ηχείου Beats Pill της Apple.

Η ρυθμιστική αρχή έδωσε το πράσινο φως για το μάρκετινγκ και μοιράστηκε επίσης κάποιες λεπτομέρειες. Το ηχείο έχει τον αριθμό μοντέλου A3211, όπως υποδεικνύεται από τον ρυθμιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εικόνες που περιλαμβάνονται στη λίστα NCC παρέχουν πρόσθετες απόψεις του σχεδιασμού του νέου Beats, το οποίο διατηρεί τη γνωστή αισθητική των προκατόχων του. Το μπροστινό μέρος της συσκευής καλύπτεται πλήρως από τη σχάρα των ηχείων με το σήμα Beats να είναι ευδιάκριτο. Τέσσερα φυσικά κουμπιά βρίσκονται στο επάνω μέρος και μια θύρα USB-C βρίσκεται στο πίσω μέρος. Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει επίσης μια τρύπα για κορδόνι στο πλάι. Η συσκευή αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: μαύρο, χρυσό και κόκκινο.

Αποδεικνύεται ότι η Apple έχει ήδη ξεκινήσει το μάρκετινγκ για το ηχείο της, ενώ η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα το προϊόν. Διασημότητες όπως ο LeBron James (NBA), ο Daniel Ricciardo (Formula 1), ο Lionel Messi (ποδόσφαιρο) και η Kim Kardashian έχουν εντοπιστεί με το Beats Pill.

Δεδομένου ότι το μάρκετινγκ έχει ήδη ξεκινήσει, ότι υπάρχει το πράσινο φως από τις ρυθμιστικές αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ταϊβάν και ότι υπάρχει παρουσία στον κώδικα του iOS 17.5, μπορούμε να υποπτευόμαστε ότι η κυκλοφορία επίκειται. Αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα.