Μια αλλαγή λογότυπου για την Delta στο iOS

«Η Adobe μάς απείλησε με νομικές ενέργειες εάν δεν αλλάξαμε το εικονίδιο της εφαρμογής μας και έτσι κάναμε! » , υποδείξτε τις σημειώσεις της Delta.

Το παλιό εικονίδιο Delta μοιάζει με μια έκδοση του λογότυπου της Adobe, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Σύμφωνα με το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να επιβάλλουν τα εμπορικά τους σήματα διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τα δικαιώματά τους. 

Ο Riley Testut, ο προγραμματιστής του εξομοιωτή, λέει ότι έλαβε ένα email από τους δικηγόρους της Adobe στις 7 Μαΐου που του ζητούσαν να αλλάξει το εικονίδιο της εφαρμογής. Στις 8 Μαΐου, ήταν η Apple που επικοινώνησε με τον Riley Testut για να τον ενημερώσει ότι η αίτησή του θα μπορούσε να απειληθεί επειδή η Adobe επικοινώνησε με τον κατασκευαστή του iPhone, πιστεύοντας ότι η Delta παραβίαζε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της.

"Απαντήσαμε στην Apple και την Adobe εξηγώντας ότι το εικονίδιο μας ήταν ένα στυλιζαρισμένο ελληνικό γράμμα, δέλτα, όχι Α, αλλά και ότι θα ενημερώσουμε το λογότυπο της Delta για να αποφύγουμε τη σύγχυση ".

Έτσι, ο εξομοιωτής έχει πλέον το δικαίωμα σε ένα νέο εικονίδιο με το στυλιζαρισμένο γράμμα δέλτα το οποίο είναι κομμένο. Αλλά ο Riley Testut διαβεβαιώνει ότι είναι προσωρινό και ότι ένα «πραγματικό» νέο εικονίδιο θα φτάσει σύντομα.

Το Delta στο iPhone είναι ένας εξομοιωτής που υποστηρίζει παιχνίδια NES, SNES, Nintendo 64, Game Boy (Color), Game Boy Advance και Nintendo DS. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο PAL AltStore στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο App Store σε άλλες περιοχές.