Η Apple πρόσφερε την υποψήφια έκδοση (build 21F79) του iOS 17.5 στο iPhone και του iPadOS 17.5 στο iPad για λήψη. Αυτή φτάνει μια εβδομάδα μετά την beta 4 και αφορά τόσο προγραμματιστές όσο και δημόσιους δοκιμαστές.

Το κύριο νέο πράγμα που πρέπει να θυμάστε με το iOS 17.5 (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι η δυνατότητα των χρηστών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κάνουν λήψη εφαρμογών iOS απευθείας από τον ιστό . Οι προγραμματιστές πρέπει ακόμα να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο από την πλευρά τους, ειδικά επειδή αυτό συνεπάγεται περιορισμούς, όπως η πληρωμή του βασικού τέλους τεχνολογίας της Apple.

Υπενθυμίζουμε ότι μια υποψήφια έκδοση αντιστοιχεί στην τελική έκδοση μιας ενημέρωσης. Εάν όλα πάνε καλά και δεν εντοπιστούν σημαντικά προβλήματα, τότε η Apple θα κυκλοφορήσει ακριβώς αυτήν την έκδοση στο κοινό σε λίγες μέρες. Αντίθετα, εάν υπάρχει πρόβλημα, η Apple θα προσφέρει μια διορθωτική έκδοση.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κάνετε λήψη της υποψήφιας έκδοσης iOS 17.5.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει την υποψήφια έκδοση για το watchOS 10.5 (build 21T575) στο Apple Watch, το tvOS 17.5 (build 21L569) στο Apple TV και το visionOS 1.2 (build 21O5587a) στο Vision Pro. Λάβετε υπόψη ότι το macOS 14.5 δεν έχει προς το παρόν το δικαίωμα για υποψήφια έκδοση, παραμένουμε στην έκδοση beta 4.