Στις 14 Μαΐου θα είναι η σειρά του Braid, Anniversary Edition . Το platformer παιχνίδι που «γυρίζει πίσω στο χρόνο», ένα στολίδι σχεδιασμού παιχνιδιών και εφευρετικότητας που το καθιστά ένα από τα πιο «έξυπνα» βιντεοπαιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, έρχεται σύντομα στο Netflix Games. Στο Braid, ο παίκτης οδηγεί έναν ήρωα (που μοιάζει με αντι-ήρωα) που έχει την ιδιαιτερότητα να γυρίζει πίσω στο χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε στα επίπεδα και έτσι να λύσετε ορισμένους γρίφους (ή απλά να τους φτάσετε). το τέλος του επιπέδου).

Προγραμματισμένο για τις 21 Μαΐου, το Paper Trail είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας παζλ του οποίου τα επίπεδα μπορούν κυριολεκτικά να λυγίσουν, επιτρέποντας την επίλυση ορισμένων γρίφων. Η εξαιρετική καλλιτεχνική διεύθυνση καταλήγει να κάνει αυτόν τον τίτλο ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο μικρό indie στολίδι.

Στις 29 Μαΐου θα είναι η σειρά του Virgin River, ενός παιχνιδιού περιπέτειας αυτή τη φορά πολύ πιο κοντά σε αυτό που βρίσκουμε συνήθως στο κινητό (στο ίδιο είδος). A priori προορίζεται για ένα πολύ «περιστασιακό» κοινό.

>

Τέλος, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία αυτή τη φορά αλλά ανακοινώθηκε και πάλι για τον Μάιο, το Katana Zero, ένα παιχνίδι δράσης πλατφόρμας στο πιο αγνό στυλ ρετρό-πίξελ. Τα γραφικά είναι υπέροχα και η ατμόσφαιρα φαίνεται πολύ "Pulp". 

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά τα παιχνίδια θα είναι προσβάσιμα μόνο σε άτομα που έχουν εγγραφεί στο Netflix.