«Lynx» θα ονομάζεται το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Apple

1
Το λειτουργικό της Apple κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και από τότε κάθε χρόνο μας παρουσιάζει και μία καινούρια έκδοση. Οι παλαιότερες εκδόσεις είχαν ονομαστεί Cheetah, Puma, Jaguar, Panther, Tiger, Leopard, Snow Leopard και Lion με την τελευταία OS X 10.8 να είναι γνωστή ως Mountain Lion.
Γνωρίζοντας ότι η Apple έχει ήδη κατοχυρώσει τα ονόματα Lynx και Cougar, η εταιρία ...
αναμένεται να χρησιμοποιήσει το πρώτο όνομα για την νέα έκδοση, αφού το Cougar είναι απλά ένα άλλο όνομα για το Mountain Lion.
Η αποκάλυψη έγινε από την ιστοσελίδα AppleScoop η οποία υποστηρίζει πως έμπιστη πηγή της μίλησε με άτομο που είδε κάποια εσωτερικά έγγραφα της Apple, στα οποία αναφερόταν το τελικό όνομα του λειτουργικού.
Μέχρι στιγμής λίγα έχουν γίνει γνωστά για το νέο Mac OS X 10.9. Η Apple είναι πιθανό να ενσωματώσει στο Lynx κάποια χαρακτηριστικά του iOS 6 όπως το Siri και τους Apple Maps, όπως δείχνουν τουλάχιστον οι πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις του λειτουργικού.
Εάν η Apple ακολουθήσει το ίδιο χρονοδιάγραμμα με το Mountain Lion,είναι πολύ πιθανό να αποκαλύψει το νέο λειτουργικό της σύστημα στο συνέδριο WWDC (Worldwide Developers Conference) στο San Francisco τον Ιούνιο του 2013.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. φιλε μου αγροναυτη μηπως ξερεις κανα σπασμενο λιον για το imac?περιμενω απαντηση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !