Το jailbreak του ios 8 και τα προβλήματα που έφερε

2
Αναμφισβήτητα η νέα έκδοση του εργαλείου Pangu η 1.1.0 είναι πολύ πιο σταθερή από την προηγούμενη και σε γενικές γραμμές μια ios συσκευή που έχει jailbreak με το εν λόγο εργαλείο λειτουργεί καλά....

Όμως όπως είναι φυσικό και το λέω αυτό γιατί ακόμη δεν έχει περάσει πολύ χρόνος για να λυθούν τα προβλήματα, έτσι και αυτό το εργαλείο προκαλεί πονοκέφαλο σε κάποιους χρήστες και συγκεκριμένα.

Υψηλή χρήση της CPU σε κάποιες συσκευές

 Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο jailbreak με το pangu είναι ότι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο καταναλώνει πολύ μερίδιο από την μνήμη CPU με αποτέλεσμα να εξαντλείται εύκολα η μπαταρία και σε πολλές περιπτώσεις να υπερθερμαίνεται η συσκευή η ακόμη και να καίει.
Δεν υπάρχει ακόμη κάποιος τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό και συμβαίνει συνήθως σε παλιότερες συσκευές (32-bit) όπως είναι το iPhone 5
Μια πρόχειρη λύση είναι να κλείνετε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο  η ακόμη και να κάνετε επανεκκίνηση


 Pangu app 1.1.0  δεν λειτουργεί η ενημέρωση

 Πολλές φορές η εφαρμογή Pangu σας ζητά ενημέρωση αλλά όταν την κάνετε την επόμενη φορά που την ανοίγετε σας ζητά και πάλι.
Αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα του jailbreak καθώς είναι απλά μια web εφαρμογή αλλά σε κάποιους είναι χρήσιμη καθώς βλέπουν τις αναβαθμίσεις και θα διορθωθεί σύντομα


 Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το IconSupport

 Το IconSupport είναι ένα εργαλείο του συστήματος που τροποποιεί τις επεκτάσεις και τα εικονίδια για να εμφανίζονται σωστά στον χρήστη.
Με αποτέλεσμα αυτή η χρήσιμη προσθήκη να μην λειτουργεί ακόμη σωστά αφού δεν έχει ενημερωθεί για το ios 8


 Safari λάθη

 Σε πολλούς χρήστες ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα είναι πως στον safari εμφανίζεται ένα μήνυμα που προειδοποιεί πως η σελίδα δεν φορτώθηκε  σωστά.
Και σε αυτό το πρόβλημα δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποια λύση καθώς δεν γνωρίζουμε τι το προκαλεί


 Σφάλμα στο Cydia κατά την εγκατάσταση ενός πακέτου

 Πολλοί χρήστες όταν προσπαθούν να κατεβάσουν ένα πακέτο από τον cydia περνούν το μήνυμα λάθους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να το κατεβάσουν.
Υπάρχουν πολλές εκδοχές που μπορεί να συμβαίνει αυτό αλλά η πιο συχνή είναι ότι πολλοί είχαν jailbreak σε προηγούμενη έκδοση και απλά αναβάθμισαν στο ios 8 και έκαναν πάλι jailbreak.
Αυτός ο τρόπος δεν είναι σωστός καθώς θέλει να κάντε jailbreak σε καθαρό ιοσ 8 και όχι από αναβάθμιση


 Πολλές χρήσιμες εξαρτήσεις δεν είναι ακόμη έτοιμες

 Αν και το jailbreak έχει κυκλοφορήσει κανονικά ωστόσο δεν μπορούμε να βάλουμε για παράδειγμα ένα θέμα στην συσκευή μας καθώς το winterboard δεν λειτουργεί ακόμη αλλά και άλλες πολύ χρήσιμες προσθήκες όπως το Libstatusbar, Veency, κλπ και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να αναβαθμιστούν στο μέλλον.
Έτσι όπως διαπιστώνεται αν και έχουμε το Jailbreak ωστόσο δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν όλα

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !